tisdag 8 maj 2018





Bokens titel är mysteriet i döda skogen. Författarens name är Torsten Bengsston. Den handlar om 4 barn som tältar i en skog en dag men plötsligt märker dom nått konstigt. Peo är huvudpersonen han har oranga och blont hår och bruna ögon och röda skor och en röd t-shirt och en blå långärmad tröja. Att den var ganska spännande. Inget tyckte jag. Nej det tror jag inte att minna vänner skulle gilla denna bok. 

måndag 7 maj 2018




Boken jag har läst heter dagbok för alla mina fans.Författarens namn är Jeff kinney. Och boken handlar om en kille som heter Greg. Han och hans familj ska åka på bil semester och ha roligt. Det roligaste med boken var t.ex när dem tappade bort sin nyckel till sitt skåp när dom var på ett badland. Jag vet faktiskt inte vad som var mindre bra med boken.Jag tror kanske att mina kompisar skulle gilla boken. Jag ger boken 3 av 10.

Skogens systrar





Boken heter Skogens systrar och är en trilogi. Författaren heter Petrus Dahlin. Det var ett par systrar som blev lämnade av sina föräldrar. Sen dess har dom bott i skogen. Är de tre systrar, eller? Huvudpersonerna är Tuva, Tom, Månfare, Vilda och Tilda. Det bästa med boken var slutet. Det som var mindre bra med boken var mitten för att det hände inte så mycket. Jag tror att mina kompisar inte skulle tycka om den för att de inte har samma smak som jag.