tisdag 27 mars 2018

Bokens titel är, Den magiska träkojan. Författaren heter Mary Pope Osborne. Boken handlar att Morgana skickar Viktor och Hanna till Arktis. Huvudpersonerna heter Viktor, Morgana och Hanna. Det bästa med boken var att Viktor kände sig som att han var en björn. Det sämsta med boken var att Viktor frös och sa, kan vi åka hem. Jag tror att mina kompisar kommer att inte gilla den.



fredag 23 mars 2018


Titel: Kasper klackar i mål.
Författare: Jørn Jensen.
kortfattat: Kasper får bollen framför mål. Två backar anfaller honom. Han kan inte vända om eller dribbla sig fri. Kasper klackar i mål!
Huvudperson: Kasper.
Bästa med boken: att han klackade bollen i mål.
mindre bra med boken: att dem inte tar med dem andra spelarna i laget dem tar bara med Kim och Kasper.
Mina vännner skulle inte gillat den så mycket



                                                                              ‹3
                                                                    (:AV SANDER:)
                                                                              ‹3

torsdag 22 mars 2018

Splej mysteriet i skräckens hus



Splej mysteriet i skräckens hus heter boken. Författaren heter Torsten Bengtson. Det handlar om fyra kompisar Peo, Lollo, Ester och Jamal. Dom har en egen studio tillsammans. Där gör dom egna program. Dom kallas för Splej. I denna boken gör dom ett program om skräckens hus ett hus för äldre människor. Där bor Esters farmor. Hon säger att hon inte trivs där. Bokens huvudperson heter Peo. Det bästa med boken var att den var spännande. Det sämsta med boken var att den inte var så spännande som jag trodde. Jag vet inte om mina vänner skulle gilla boken.

onsdag 21 mars 2018





Bokens titel är Ponnylånet. Författarens namn är Malin Stehn.
Boken handlar om två tjejer som heter Tuva och Stina dom är vänner. En dag vill dom rida ut i skogen. Men dom får inte, men dom gör det i smyg. Bokens huvud personer är Stina och Tuva.
Boken är bra för den är spännande och handlar om hästar. Det var faktist inget som inte var dåligt med boken. Jag tror faktist att mina vänner kanske skulle gilla boken.


SAGA:H

måndag 19 mars 2018



 
Dagbok för alla mina fans satsa allt heter boken.
Jeff Kinney har skrivit boken. Greg Heffley är huvudpersonen. Det bästa med boken var att boken var rolig. Det fans inget dåligt med boken. Jag tror att mina vänner tycker om boken.




















































































































                                     

Bokens titel: mitt liv som monster.
Författarens namn: Mårten Melin.
Kortfattat: När Alma blir arg så blir hon ett monster men Pia Blom som är en psykolog hjälper henne.
Huvud person: Alma
Bäst med boken var att hon var en apa. :)
Mindre bra med boken var att byxorna alltid sprack...    :(









Mina vänner skulle inte gilla den ;(



                                                                               Av Sander <3

fredag 16 mars 2018



Bokens titel är Vampyrer på sergels torg. Författarnas namn är Martin Olczak och Anna Sandler. Den handlar kortfattat om en kille som försöker hitta en vampyr som är i stan och vampyren har dödat  killens bästa och första kompis. Huvud personen är Jack, han har brunt hår rosa tröja en grön hoody och bruna ögon. Det bästa med boken var att den var spännande. Jag tyckte att allt var bra med denna bok. Jag tror att alla minna vänner skulle gilla denna bok.

Av Olle Elmelid

torsdag 15 mars 2018



Bokens titel: SPÖK Historier.
Författaren heter: Joan Aiken.
Kortfattat: Det finns jätte många kusliga bärretelser t.ex. att Anna hörde tomten utanför huset.
Huvudpersonen: Anna tycker jag.
Det bästa med boken var när det brinner i sagan om Anna och Becky.
Det mindre bra med boken var när det var för mycket SPÖK känsla.
Mina vänner skulle kanske gillat den här boken.


onsdag 14 mars 2018








Boken heter Dagbok för alla mina fans, värre än vanligt. Författaren heter Jeff Kinney. Boken handlar om en kille som heter Greg han har precis blivit av med en vän på grund av en flicka. Så nu får han klara sig utan sin vän Rowley. Huvudpersonen är Greg. Det bästa med boken är att den är rolig det händer alltid något. Allting var bra med boken. Jag tror att de flesta av mina kompisar gillar den.

Av Malte

torsdag 8 mars 2018


Boken titel är Kalle Skavank. Författarnas namn är Kalle Skavank åska på solsidan. Kortfattat om vad den handlar om den handlar om 3 vuxna barn som snor dyra vaser klockor allt möjligt av sin mammas gamla hus och mamman är död och pappan har lämnat dom. Huvud personen i boken är Kalle Skavank. Det bästa med boken var att den var spännande. Det dåliga var att den var tog tid innan den blev bra. Jag tror kanske att mina kompisar skulle gilla den.

Olle