onsdag 28 februari 2018

Men finns ändå


Boken heter Men finns ändå. Författaren heter Petter Lidbeck. Det handlar om en tjej och hennes mamma och mormor. En dag somnar hon med fötterna i mormors knä och huvet i mammas knä. Nästa dag sitter mamma och mormor vid köks bordet och väntar på henne. Mamman kollade med en konstig min på henne. Hon berättade för tjejen att alla tjejer i vår släkt kunde göra oss osynliga. Och så berättade hon hur man gjorde. Man satte handen på bordet och föreställde sig bordsytan runt omkring. Huvudpersonen heter Bianca. Hon bor med sin mamma och mormor. Det bästa med boken var att den var spännande. Det var inget som var mindre bra med boken. Jag tror mina vänner skulle gilla boken om dom gillar spänning och lite fantasi.

Felicia

Splej mysteriet i döda skogen



Bokens titel är Splej mysteriet i döda skogen. Författaren heter Forsten Bengsson. Huvudpersonerna i boken är Jamal, Peo, Ester och Lollo. De cyklade till döda skogen där de är tältade. Där händer en massa saker. Det bästa med boken är att Peo fyller år. Det sämsta med boken var när de släppte hunden som följde efter Ester och Peo. Jag tror att mina kompisar skulle gilla boken.








måndag 19 februari 2018


Bokens titel är Stallgänget på Tuva och Författarens namn är Lena Furbärg.
Boken hadlar om Hästtjejer som är ute och rider ofta och dom råkar alltid ut för nått.
Den handlar om hästar och den är spännande och inget är tråkigt med boken. Jag tror att mina kompisar kanske skulle kunna gilla den.

SAGA

måndag 5 februari 2018


Bokens titel är Kapten Kalsong och invasionen av de osannolikt ondskefulla mattanterna från yttre rymden och det minst lika grymma zombienördarna i skolmatsalen. Författaren heter Dav Pilkey.
Kortfattad handling:  de ska till skolmatsalen och där står det att det är zombie mat till lunch, dam, dam, dam. Bokens huvudperson heter Harold Huggins. Det bästa med boken var att det stod zombie juice efter maten. Mindre bra med boken var att boken var så lång.

Jag tror att mina kompisar hade gillat den faktiskt.

namn Sander
                                                                         ‹3


Bokens titel är Kalle Skavank. Dom som har skrivit boken heter Petrus Dahlin och Sofia Falkenhamn. Boken handlar om bil tjuvar och om en bil som kostar 10 miljoner. Huvud personen är Kalle Skavank, han har blå ögon och brunt hår och en liten mun. Det bästa med boken var att den var spännande. Det dåliga med boken var  att det tog lång tid innan dom kom till fallet. Ja jag tror mina klass kamrater skulle gilla denna boken.